TALLER ORLES. BATXILLERAT


Aquest taller que conté un caire conceptual i un tècnic, vol treballar diferents manipulacions possibles de la imatge a través del fil conductor de la fotografia de l'Orla. 

Tenint en compte que són alumnes de primer de Batxillerat de l'artístic i que ben aviat finalitzaran els seus estudis per passar a l' Universitat o el món laboral, el taller pretén dotar-los d'eines que els hi siguin útils a nivells tècnics i per obrir la ment a nivell de possibilitats de manipulació d'una imatge, a la vegada que volem promoure una reflexió sobre ells mateixos i les seves expectatives de futur.

Partint d'una imatge simple com és la fotografia de carnet i en aquest cas, com a part d'un treball col·lectiu, l'Orla. Els alumnes treballaran primerament la idea de retrat fotogràfic clàssic de carnet (composició, llum, enfocament, posició, etc) a partir del qual, es treballarà per una banda, la manipulació d'aquesta via digital amb l'ús del Photoshop i posteriorment la manipulació via fusió de diverses tècniques com pintura i fotografia.

Ariadna Goñi, Nadia Velilla i Paula Criado












ORLES







Comentarios